גיל המעבר

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/08/2011 | 14:21 | מאת: ירדנה

אילו תוספי תזונה קיימים שיכולים לעזור לי בתסמיני גיל המעבר?

28/08/2011 | 14:38 | מאת:

ירדנה שלום , בהנחה ואינך נוטלת תרופות מרשם ו/או הורמונים ,אני ממליצה לך על תמצית תקנית קוהוש שחור. קוהוש שחור הוא אחד התחליפים הנפוצים לטיפול הורמונאלי הניתן לנשים בגיל המעבר. צמח זה מיטיב עם המערכת ההורמונאלית הנשית בזכות השפעתו האסטרוגנית העדינה. הוא מקל על גלי חום, הזעות לילה, יובש בנרתיק ומרגיע במצבי דיכאון וחרדה הקשורים לתופעות גיל המעבר. הנחיות שימוש : 2-1 כמוסות ביום, עם הארוחות . לקריאה על קוהש שחור: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=179&ArticleID=264&sng=1 תוסף תזונה נוסף עליו אני ממליצה הוא סופר גלא 300, זוהי חומצת שומן מסוג אומגה 6 המסייעת באיזון ההורמונאלי, שומרת על מראה העור ומקלה על יובש. הנחיות שימוש : כמוסה אחת ביום , עם הארוחה . לקריאה על סופר גלא : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=425&sng=1 במידה ואת נוטלת תרופות קבועות ולכל שאלה נוספת , אני ממליצה לך לפנות לקו ההדרכה בטלפון 1-800-350-333 ימים א-ה' בין השעות 8:30- 17:30 איילת בש

29/08/2011 | 20:42 | מאת: ירדנה

לאחר בירור על קוהוש שחור הבנתי שהוא יכול לגרום נזק לכבד וכשנוטלים אותו כדאי לעשות בדיקה לכבר כל שלושה חודשים. האם זה נכון? בכל מקרה החלטתי לנסות לקחת את התוסף תזונה הטבעי המבוסס על מיצוי סויה פמארל של טבע לאחר המלצות חמות מחברותיי. אני מקווה שזה יעזור לי כמו שזה עזר להן..