שילוב תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/08/2011 | 19:57 | מאת: צחי

שלום האם ניתן לשלב תוסף תזונה מסוג ליפוטרופיק עם ניאצין 200 מ"ג NFN ? אם כן מה המינון המומלץ והאם כדאי להפריד בין נטילת התוספים ( בוקר \ ערב ) תודה

10/08/2011 | 10:45 | מאת:

צחי שלום , אכן ניתן ואף מומלץ לשלב את הניאצין 200 מ"ג יחד עם הליטרופ . ניתן ליטול את שני התוספים בו זמנית (בוקר/ערב). במידה ואתה נוטל תרופות מרשם יש להקפיד ולהפריד שעתיים בין התוספים לתרופות . לגבי המינון הדבר תלויי ברמות הכולסטרול הרע (LDL) והטריגליצרידים . במידה והרמות גבוהות ניתן ליטול בין 2-3 כמוסות ביום משני התוספים . במידה והינך נוטל סטטינים במינון העולה על 20 מ"ג יש להגביל את מינון ה- NFN לכמוסה אחת ביום . אשמח לענות לכל שאלה נספת , איילת בש

13/08/2011 | 10:50 | מאת: צחי

שלום להלן מספר פרטים : גבר בן 41 משקל 70 גובהה 180 עוסק בספורט 3 פעמים בשבוע LDL = 142 HDL = 40 טריצ = 122 האם אין חשש לקחת ניאצין במינון של 3 פעמים ביום ? כל כדור מכיל 200 מ"ג. מהניסיון שלך מה הירידה באחוזים של ה - LDL אחרי חודש של שימוש? האם יש תוסף תזונה אחר שאת ממליצה? תודה רבה