איקרה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/08/2011 | 15:50 | מאת: נוח

האם איקרה אינה בריאה לגוף האדם עקב היותה מורכבת משמן וביצי דגים

08/08/2011 | 10:14 | מאת:

נח שלום , איקרה עשויה מביצי דגים שמן וחומץ . ביצי דגים מכילים כמות גדולה של ויטמין C ,A, B1, ויטמין E , ויטמין B12 , סלניום ומקור טוב לחלבונים , יחד עם זאת הם מכילים כמות גדולה של כולסטרול ושמן . מסיבה זו ניתן לאכול איקרה אך במידה, כמו כן יש הבדל בין איקרה ביתית לבין זו התעשייתית אשר מכילה לרוב חומרים משמרים , צבעי מאכל והרבה שמן . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש