מהו פרק הזמן המומלץ לצריכת שורף שומנים?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

03/06/2011 | 17:47 | מאת: שי גרוסמן

אני צורך שורף שומנים בשם טרמולוס אקסטרים ומעוניין לדעת מהו פרק הזמן המומלץ לצרוך אותו .אני נוטל אותו לפחות פעמיים ביום :1 לפני ארוחת בוקר , 1 לפני ארוחת צהריים ואם מתאמן באותו יום אז 1 לפני האימון . כמו שציינתי אשמח לדעת במונחי זמן קלינדרים של חודשים ,כלומר כמה חודשים עליי להשתמש בתוסף מסוג כזה?

05/06/2011 | 08:43 | מאת:

שי שלום , פורום זה הנו בחסות סולגאר והנני נטורופטית בחברה . מסיבה זו אני ממליצה על תוספי התזונה של חברת סולגאר /סופהרב בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי . אני ממליצה לך לפנות לחברה המשווקת ולברר מולה . בברכה , איילת בש