זריקת ויטמין B12

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/05/2011 | 22:45 | מאת: אלי

בן 50,יש לי 250רמה של 250, ונוטל B12 מזה כחודש כל יום מתחת ללשון. אני מרגיש שיתכן שזה מייטיב עם בעיה בעצבים שיש לי. נורופתיה של סיבים דקים.... האוכל לקצר את הזמן ולדרוש זריקת ויטמין.איך עושים זאת? אם אני טועה, יש בעיה עם עודף ויטמין זה?

24/05/2011 | 11:10 | מאת:

אלי שלום , רמות תקינות של ויטמין B-12(עלפי קופות החולים) הן 200-835 מיקרוגרם/מיליליטר או 148-616 pmol/L .עם זאת מומלץ שרמות ה-B12 יהיו גבוהות מ-400 מיקרוגרם /מיליליטר. רמות נמוכות מכך מתבטאות בדרך כלל בתסמיני חוסר כגון אנמיה, חולשה, נשירת שיער, נימול בגפיים ועוד. הנך יכול לבקש מרופא המשפחה שלך אפשרות לזריקות של B12 , אולם אני רוצה ליידע אותך כי במחקר על ויטמין B12 למציצה של חברת סולגאר, שנערך במרכז רפואי על שם בלינסון הוכח כי נטילת B12 של סולגאר היא טיפול יעיל ,בטוח ונוח לשימוש, המתאים כתחלופה לטיפול המקובל בזריקות . כמו כן , למצבים של נוירופתיה אני ממליצה לך ליטול חומצה אלפא ליפואית . לחברת סופהרב יש מוצר בשם נוירו גארד אשר מכיל 600 מ"ג של חומצה אלפא ליפואית . הטיפול בחומצה אלפא ליפואית תורם לשיפור זרימת דם לעצבים ההיקפיים ומונע נזק נוסף לסיבי העצב. לקריאה על נוירו גארד : http://www.supherb.co.il/?CategoryID=172&ArticleID=117 במידה ותרצה המלצות נוספות , אנא פנה לקו ההדרכה של סולגאר בטלפון 1-800-350-333 , בימים א-ה בין השעות 8:30-17:30. בברכה , איילת בש .