תה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/04/2011 | 19:24 | מאת: יוסו

שלום, קניתי תה ירוק סיני מסורתי - בתפזורת!! אני ממתיק אותו עם מספר טיפות של סטיביה. השילוב בסדר? האם אני מועיל לבריאותי? כמה כוסות אפשר לשתות? 2 3 זה טוב? תודה, יאיר

12/04/2011 | 12:13 | מאת:

יאיר שלום , השילוב הוא מצוין. תה ירוק עשיר בפוליפנולים –חומרים בעלי פוטנציאל אנטי סרטני ונוגדי חמצון. חומרים נוגדי חמצון אלה מסייעים במניעת פגיעה בתאים כתוצאה מזיהום אוויר, עודף רעלנים והזדקנות. הם מסייעים בהקטנת הסיכון של מחלות לב על ידי הקטנת חמצון הכולסטרול ה"רע", ואף מעכבים תהליכים סרטניים שונים. הפוליפנולים מסייעים בחיסון הגוף ועוזרים לו להתמודד עם מחלות רבות, לשפר תהליכי עיכול ולהגביר את תחושות הויטאליות והרעננות של הגוף. 2-3 ספלים ביום הינה צריכה מומלצת בהחלט . תה ירוק אינו מומלץ לאנשים הרגישים לקפאין,לסובלים מכיבים ודלקות בקיבה,לנשים הרות אנשים הנוטלים מדלל דם כקומדין ועוד . הסטיביה היא ממתיק טבעי אשר אינו מכיל קלוריות.הוא משפיע ברמה זניחה על רמות הסוכר בדם ובטוח לשימוש . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .