פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

15/01/2011 | 05:19 | מאת: מירב

בני בן חודשיים ובעוד כחודש יכנס לגן האם כמניעה ניתן ורצוי לתת פרוביוטיקה? תודה לתשובתך.

16/01/2011 | 09:32 | מאת:

מירב שלום , ילדים עד גיל שלוש רגישים יותר לזיהומים מאחר ומערכת החיסון שלהם לא בשלה . שיעור ההדבקה במחלות עולה אצל תינוקות וילדים אשר נמצאים במסגרות של מעונות יום וגני ילדים . פרוביוטיקה היא שם כולל לחיידקים ידידותיים בעלי השפעה מטיבה על מערכת העיכול ומערכת החיסון. מחקרים רבים בתינוקות ובילדים מראים שמתן של מרכיב פרוביוטי לתינוקות ולילדים שיפר מדדים חיסוניים, הפחית ואף מנע מחלות כדוגמת מחלות חום, מחלות מעי ואף מחלות דרכי נשימה עליונות. מסיבות אלו אני אכן ממליצה לך לתת לבן שלך פרוביוטיקה על בסיס יומיומי, בעיקר עם בוא החורף אשר מביא עימו מחלות אופייניות . הגוף לא מפתח תלות בחיידקים הטובים ולכן אין מניעה לתת פרוביוטיקה לתקופות זמן ממושכות.את יכולה לתת לו פרוביוטיקה ולעשות הפסקות בכל זמן שתבחרי. לחברת סולגאר ישנה אבקת אסידופילוס לפעוטות וילדים אשר נקראת ABC דופילוס . הפורמולה מכילה שלושה סוגי חיידקים התורמים לפעילות תקינה של המעי ולהגנה מפני מחלות וזיהומים ,על ידי עיכוב התפתחותם של גורמים פתוגניים(חיידקים,וירוסים,ופטריות) במערכת העיכול. הפורמולה תומכת בבריאות מערכת החיסון ומגנה מפני מחלות זיהומיות . הפורמולה נמסה בקלות בפורמולות לתינוקות, בחלב,במיץ או במים ואפשר לפזרה על המזון. הנחיות שימוש: רבע כפית ביום . לקריאה על ABC Dophilus http://www.solgar.co.il/?CategoryID=238&ArticleID=380&sng=1 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש

16/01/2011 | 11:29 | מאת: מירב

תודה רבה על תשובתך, עזרת לי מאוד. רק בריאות.