מדדים לבדיקת יעילות תוספים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/12/2010 | 10:41 | מאת: נר

חודשיים לאחר צינטורעם סטנס,האספירין והפלאויקס גורמים לי לצרבות ודימומים,עד למצב שרופאת המשפחה בהתייעצות עם הקרדיולוג החליטו להפסיק את האספירין, יועץ ברפואה טבעית שהוא גם פרופסור לרפואה פנימית, ייעץ לי להפסיק גם עם הפלויקס ולהחליפו בנאטוקינז,תוזסף המדלל דם וממיס קרישים וכן לקחת q10 יוביקונל(האם יש לסולגאר? וכן כמוסות edta לניקוי העורקים האם יש ממדדים בבדיקת דם הניתנים לבדיקה שגרתית ויסייעו לדעת האם הנאטוקינז אכן מחליף את הפלויקס במשימה

11/12/2010 | 09:01 | מאת:

נר שלום , לחברת סולגאר-ישראל אין נאטוקינאז, edta וקיו 10 יוביקנל. לסולגאר ישנה סידרת מוצרי קו אנזים Q10 המגיעים במינונים שונים החל 30 מ"ג ועד 400 מ"ג. אני ממליצה לך ליטול Q10 מסוג נוטרי נאנו המיוצר בטכנולוגיה מיוחדת המבטיחה ספיגה יעילה שלו בגוף. בזכות טכנולוגיה זו יכול ה- Q10 להיספג בגוף גם בסביבה מימית וגם בסביבה שומנית. Q10 נוטרי נאנו מכיל 30 מ"ג Q10 אך בשל יכולת הספיגה הטובה שלו בגוף כמוסה אחת היא שוות ערך ל- 60 מ"ג כמוסה רכה ול- 90 מ"ג כמוסה צמחית. הנחיות: 2-1 כמובות ביום, עם הארוחות. לקריאה על Q10 נוטרי נאנו : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=677&sng=1 כמו כן, לשמירה על בריאות תקינה של כלי הדם, לסולגאר ישנה פורמולה בשם ליטרופ המשלבת כולין, אינוזיטול ומתיונין בריכוזים גבוהים. הפורמולה פועלת להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים בדם. בנוסף ליטרופ מונעת היווצרות משקעי שומנים על דפנות העורקים, בכבד וברקמות נוספות על-ידי הגברת מסיסות הכולסטרול. הפורמולה מסייעת בטיהור הכבד מחומרים מזיקים ובנטרול נזקים הנגרמים לו עקב תופעות הלוואי של טיפולים תרופתיים, ובתוך כך שומרת על תפקודי כבד תקינים. הנחיות: 3-1 טבליות ביום, עם הארוחות. לקריאה על ליטרופ : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 השפעה של מדללי דם ניתן לבדוק באמצעות בדיקות דם המודדות את קצב קרישת הדם . בדיקת תפקודי הקרישה כוללת שלושה מרכיבים: PTT , PT , INR אני ממליצה לך להמשיך להתייעץ עם הפרופסור לרפואה פנימית, עליו דיברת, ולמצוא תחליפים למוצרים שאתה מחפש פה בארץ כדוגמת המוצרים שהמלצתי עליהם. סוף שבוע נעים, איילת בש