כולסטרול +טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/10/2010 | 22:02 | מאת: דוד ש.

עשיתי בדיקות דם לאחרונה (לאחר עשרות שנים ). התוצאות מאוד מטרידות . רמת הכולסטרול המשוקלל , 257 (הנמוך 36 ) ואילו הטריגליצרידים 591 . אני בהמתנה לדיאטנית . הרופאה רשמה לי היום תרופה שנקראת BEZALIP RETARD 400 MG. פעילות ספורט , אני עושה כיום יומיומי . אין לי בעיה עם תרופות , אך אני מעוניין עד כמה שניתן ב טבעיות . האם תוכלי לייעץ לי על תרופה טבעית להורדת השומנים ? תודה רבה רבה

06/10/2010 | 09:57 | מאת:

דוד שלום רב, אני שמחה לשמוע שאתה מנסה לשמור על אורח חיים נכון הכולל פעילות גופנית. פעילות גופנית נמצאה בין הגורמים היחידים המסייעים להעלאת הכולסטרול הטוב. מומלצת פעילות אירובית כמו הליכה מהירה למשל, 4 פעמים בשבוע, למשך שעה בכל פעם. ערכי כולסטרול טוב אופטימליים צרכים להיות גבוהים מ 60 (אצלך 36). בזאפיברט שייכת לקבוצת התרופות המורידות את רמת השומנים בדם. תרופות אלה יעילות במיוחד בהורדת הרמה של טריגליצרידים וחלקן משמשות גם להורדת רמת הכולסטרול. מומלץ לשלב את הטיפול בתרופות אלה עם תזונה דלה בשומן רווי. תרופות אלה עובדות ביעילות אך לרוב מתלוות עליהן תופעות לוואי. אינני רופאה ועל כן אני לא יכולה להמליץ לך באם ליטול או לא את הטיפול התרופתי אך אני בהחלט ממליצה לשלב כל טיפול שתתחיל עם תזונה נכונה על מנת לשמור על משקל נמוך ותקין. אני ממליצה לך על ליטרופ, פורמולה המסייעת לאיזון רמות כולסטרול וטריגליצרידים ולניקוי כלי הדם. שומרת על תפקודי כבד תקינים. פורמולה בעלת ריכוז גבוה של כולין, אינוזיטול ומתיונין. הנחיות שימוש: 3-1 טבליות ביום, עם הארוחה. כמו כן, תוסף תזונה נוסף הנקרא DETOX המסייע לניקוי הגוף והכבד מרעלים. הפורמולה מכילה צמחים בעלי יכולת מוכחת בהגנה על הכבד. הנחיות שימוש: יש ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחות למשך 3 חודשים. אומגה 3 "950" היא חומצת שומן חיונית. בין השימושים העיקריים שלה עוזרת להפחית רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים. הנחיות שימוש: 2-1 כמוסות ביום, עם הארוחות. לקריאה על ליטרופ: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 לקריאה על DETOX: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=174&ArticleID=228&sng=1 לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 בריאות שלמה ויום מקסים, דנה בר לבב