שילוב תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/09/2010 | 15:05 | מאת: אלעד

שלום, רציתי לשאול אם לקחת ביחד את התוספים הבאים: פיקנוגנול 120 מ"ג וקו אנזים קיו 10 30 מ"ג נוטרי ננו. אני לוקח יחד עם הארוחה שמכילה אוכל שומני כמו דג סלמון או לחם עם גבינת עזים וכו.. יש לציין שהתוספים יקרים מאוד לכן חשוב לי לדעת שזה בסדר לקחת את שניהם חד פעמי עם הארוחה? תודה מראש

13/09/2010 | 14:35 | מאת:

אלעד שלום רב, איני רואה כל בעיה ליטול את שני התוספים האלו יחדיו עם אוכל. אתה עושה נכון מאוד שאתה נוטל את הקו אנזים Q10 עם ארוחה שמכילה אוכל שומני על מנת להביא לספיגה הטובה ביותר. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת. בריאות שלמה. עדי ישראל