איבחון וניקוי מתכות כבדות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/09/2010 | 22:56 | מאת: הדר

בבדיקת שתן עם כלטים נמצא לי עודף של כספית, עופרת ואלומיניום. האם יש דרך לנקות מתכות כבדות אלו מהגוף? הבנתי שזה תהליך מורכב...

13/09/2010 | 14:32 | מאת:

הדר שלום רב, מתכות הן חלק בלתי נפרד מגופנו אך כאשר ריכוזן בגוף עולה על המותר הן יכולות להיות גם מזיקות, רעילות עבורנו ולגרום אלרגיות, מחלות , עייפות כרונית וחוסר אנרגיה ונזקים למערכות הגוף השונות. הייתי ממליצה לך לבצע תהליך שנקרא דיטוקס- טיהור רעלים. טיפול זה משלב בדרך כלל שימוש בצמחים שמסייעים בניקוי הכבד והגוף מחומרים רעילים כמו שיירי תרופות, רדיקלים ומתכות כבדות. בדרך כלל כדאי לשלב את הצמחים גדלין מצוי, שורש שן הארי, כורכום ועוד. לסולגאר ישנו קומפלקס ייעודי בשם HERBAL DETOX המשלב תמציות צמחים תקניות יחד עם הצמח השלם ונועד לסייע לטיהור הכבד והגוף מחומרים רעילים. קומפלקס זה מכיל צמחים שונים: גדילן מצוי, שן הארי, כורכום, פיקוריזה קורואה, סכיסנדרה ופילנטוס אמארוס. המלצה: 1-3 כמוסות ביום עם הארוחה.למשך שלושה חודשים. בנוסף אני ממליצה לך על תוסף בשם NAC – נ-אצטיל ל-ציסטאין- היא נגזרת של חומצת האמינו ל- ציסטאין. היא מגבירה את יכולת ההגנה של הכבד מפני נזקי רדיקליים חופשיים, מתכות כבדות וחומרים מסרטנים. מתן של NAC הוכח כיעיל במקרים של הרעלות במתכות כבדות, כגון: זהב, כסף, נחושת , כספית, עופרת וארסן. המלצה: כמוסה אחת ביום, על קיבה ריקה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת בריאות שלמה עדי ישראל.