בדיקות דם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/08/2010 | 09:26 | מאת: יוסי

שלום .בשנה האחרונה ירדתי ממאה ל80קילו.כולסטרול 160 .הרע 104 .הטוב 43 .שומנים 62 .בן 55 גובה 172. איך אוכל להעלות את הכולסטרול הטוב .תודה

15/08/2010 | 12:15 | מאת:

יוסי שלום, אני שמחה מאוד לשמוע שירדת במשקל. על מנת להעלות את הכולסטרול הטוב יש לבצע פעילות גופנית אירובית. פעילות גופנית, נמצאה בין הגורמים הכמעט יחידים המסייעים להעלאת הכולסטרול הטוב. מומלצת פעילות אירובית כמו הליכה מהירה או ריצה, 4-5 פעמים בשבוע, למשך שעה בכל פעם. כמו כן, כוס אחת של יין אדום בערב מסייעת להעלות את הכולסטרול הטוב. בנוסף, תוסף תזונה הנקרא NFN – Non Flash Niacin, הוא ויטמין B3 ללא תופעות בירה מסייע להעלות את הכולסטרול הטוב ולהוריד את הכולסטרול הרע. ניתן ליטול 2 טבליות ביום עם הארוחות ולאחר 3 חודשים לעשות בדיקת דם חוזרת ולרדת במינון. לקריאה על NFN: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 בריאות שלמה ובהצלחה, הדר