ערכים וטיול בכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/08/2010 | 19:22 | מאת: יהודית

אני בת 57. בריאה עושה פעילות ספורט יום יומית. בעלת משקל תקין. איין הסטוריה משפחתית של מחלות לב או סכרת . להפתעתי הערכים שלי הם : כולסטרול 241טריגלצירידים 105 HDL 54.7 , NON HDL 186, LDL 165.5, אנני מעונינת להתחיל בתרופות . מה את ממליצה לי לקחת מהתוספים כדי לאזן את הכולסטרול תודה רבה

15/08/2010 | 11:21 | מאת:

יהודית שלום, אני שמחה לשמוע שאת בריאה, עוסקת בפעילות גופנית יום יומית וללא היסטוריה של מחלות לב וסוכרת. אני תמיד ממליצה לפנות לטיפול הטבעי הכולל תזונה נכונה, פעילות ונטילת תוספי תזונה לפני שפונים לפיתרון התרופתי. הטיפול התרופתי הכימי להורדת כולסטרול כולל בדרך כלל תרופות ממשפחת הסטטינים המורידות את רמות הכולסטרול ביעילות אך בד בבד יכולות לגרום גם לתופעות לוואי הכוללות כאבי שרירים, חולשת שרירים ועייפות ובנוסף לא מסייעות להעלאת הכולסטרול הטוב ולעיתים אפילו מורידות אותו. בהנחה שאינך נוטלת תרופות כלשהן, אני ממליצה לך ליטול תוסף תזונה הנקרא "GUGUL LIPID" , זוהי פורמולה של חברת סולגאר המסייעת להורדת הכולסטרול הרע ולהעלאת הכולסטרול הטוב. הקופלקס קרוי על שם הרכיב העיקרי שבו - תמצית תקנית של גוגוליפיד. זהו למעשה שרף צהוב המופק מעץ Mukul Mirth, המשמש למעלה מ- 2000 שנה ברפואה ההודית האיורוודה לטיפול בבעיות לב וכלי דם. יתרה מזאת, מחקרים הוכיחו* כי רכיביו הפעילים הכוללים את ה- guggulsterones, מעכבים ייצור של כולסטרול בכבד, מעלים את רמת הכולסטרול הטוב LDL ובעלי פעילות נוגדת חמצון רבת עוצמה. יש ליטול 3 טבליות ביום עם הארוחות למשך 3 חודשים ולעשות בדיקת דם חוזרת. בריאות שלמה ושבוע טוב, הדר