שאלה בקשר לכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

28/07/2010 | 13:41 | מאת: צחי

עשיתי בדיקות דם מקיפות בשבוע האחרון ויש לי שאלה בקשר לערכי הכולסטרול שיצאו לי בבדיקות CHOLESTEROL-201.1 TRIGLYCERIDES-111 CHOLESTEROL-HDL-60 CHOLESTEROL-LDL.CALC-119.0 NON-HDL_CHOLESTEROL-141 אני בן 42 שוקל 60 קילו בגובה 1.78 ועושה שעה הליכה כל יום באופן קבוע והכי חשוב ירדתי 40 קילו בשנה האחרונה האם הכולסטרול שלי במצב טוב או לא מכיוון שאין לי איך להשוות כי לפני כן לא עשיתי בדיקות המון שנים תודה מראש

28/07/2010 | 13:46 | מאת: צחי

שכחתי לציין שאני צמחוני מזה 30 שנה אבל אני אוכל מוצרי חלב דרך אגב הויטמין B12 אצלי הוא 166

03/08/2010 | 17:46 | מאת:

צחי שלום, אני שמחה לקרוא שירדת 40 קילו !!! כל הכבוד!! אני מקווה שאתה לא מתכוון לרדת יותר במשקל. הכולסטרול שלך במצב מצויין. כולסטרול כללי צריך להיות נמוך מ 200 (אצלך 201.1), טריגליצרידים צרכים להיות המוכים מ 150 (אצלך 111), הכולסטרול הרע, LDL, צריך להיות נמוך מ 100 (אצלך 119), הכולסטרול הטוב, HDL, צריך להיות גבוה מ 60 (אצלך 60), היחס בין הכולסטרול הכללי לכולסטרול הטוב צריך להיות נמוך מ 3.7 (אצלך 3.35), היחס בין הכולסטרול הרע לטוב צריך להיות נמוך מ 3 (אצלך 1.98). לעומת זאת, הויטמין B12 שלך נמוך וכדי שהוא יהיה בערכים אידיאליים, הוא צריך להיות גבוה מ 400. יש ליטול B12 למציצה תת לשונית, פעם אחת ביום, לפחות 3 חודשים. מכיוון שאתה צמחוני, לאחר 3 החודשים יש להמשיך ליטול את ה B12 פעמיים – שלוש בשבוע למען שמירה על ערכים תקינים. לקריאה על B12: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=236&ArticleID=368&sng=1 בנוסף, אני ממליצה לך ליטול מולטי ויטמין הנקרא VM2000 המסייע לשמור על תחזוקת הגוף ומכיל מינונים גבוהים של ויטמינים, מינרלים, צמחי מרפא וחומצות אמינו, בנוסף ה VM2000 מכיל מינונים גבוהים של ויטמיני B התומכים במערכת העצבים ומטפלים בלחץ וחוסר שקט. יש ליטול 1-2 טבליות ביום עם הארוחות. לקריאה על vm2000:: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=78&sng=1 בריאות שלמה ובהצלחה, הדר