דום לב.האם רשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/12/2011 | 18:04 | מאת: אבי

שלום רב.לפני 3 שנים פניתי לרופא משפחה עקב לחצים בחזה קושי בנשימה כאבים בכתף שמאל והקרנה ליד ולגב.הפנייה הייתה בשעות הבוקר.בגדול הוא לא בדק אותי בכלל.אמר לי תזמין תור לקרדיולוג וזהו.אמרתי לו שזה לוקח זמן לקבל תור ובגדול פה נגמר הדו שיח.צילצלתי למחלקת קרדיולוגיה ושם כמובן ללא תור לא הסכימו לקבל אותי.הלכתי הבייתה לקחתי 2 אסיוול ונרדמתי.בערב כשקמתי חזרו התסמינים כולל הקאות וחבר לקח אותי לביח.במיון שכבתי כמה שעות כולל בדיקות וטופלתי בתרופות נגד צרבות שכמובן לא עזרו למרות כאבי התופת בחזה.בסוף הועברתי לטיפול נמרץ לב ולאחר יום צונטרתי.5 סטנטים עם חסימות 80 ו100 אחוז.שוחררתי ולאחר חודשיים מצאו אותי בלילה באמצע כביש.טופלטי בניידת טיפול נמרץ 16 מכות חשמל ושוב לביח.צונטרתי 1סטנט נוסף.עברתי דום לב ואיך ניצלתי אף אחד לא היה מסוגל להסביר לי.הייתי בתרדמת וכשהתעוררתי לאחר כמה ימים השתילו לי דפיברילטור.מאז חיי אינם חיים מכל מיני בחינות אך אני מודה לשם שאני חי.קבעו לי 100 נכות רפואית צמיתה ו100 אי כושר עבודה.אני כיום בן 52.מצטער על אורך המכתב.לתשובתך אודה האם יש פה רשלנות רפואית.תודה וכל טוב

21/12/2011 | 18:21 | מאת: עו"ד בועז סילס

אבי שלום רב, קראתי את הסיפור שלך וממה שאתה מתאר ולפי דבריך,יש מקום לטעון לרשלנות.אתה מוזמן להתקשר למשרדנו לקבל הסברים נוספים בטל 03-5751986. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית