רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/05/2011 | 19:45 | מאת: רוי

לפני כ 3 חודשיים נפלתי ומאז הרופאים טוענים שאין לי כלום בכף רגל לטענתם זה נקע חריף בקרסול. במשך 3 חודשיים עברתי אצל מומחים+רופאים+פיזיוטרפיה וכלום לא עזר. המשכתי להתלונן על כאבים וצליעה חמורה. כיום שעשיתי בדיקות מקיפות התברר שיש לי שבר בקרסול+ רצועה קרועה. מיותר לציין שהחסרתי המון מהעבודה וניגרם לי נזק נפשי עקב הצליעה וכתוצאה שחשבתי שאני כבר מדמיינת כאבים כי לאורך כל הדרך אמרו לי שזה נקע. האם יש פה סיבה לתביעה?

31/05/2011 | 10:26 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, לפני הגשת תביעה יש לבדוק מספר נתונים. יש לבדוק מיד לאחר הנפילה מה הייתה האבחנה והאם היא סבירה בהתאם לממצאים המצויים בתיקך הרפואי (בדיקות, צילומי הדמייה וכו')זאת, אם בכלל ניתן לך טיפול רפואי התואם את מצבך. יש לבדוק מה הטיפול שקיבלת מיד לאחר הנפילה ובמשך הזמן שחלף לאחר מכן, האם נעשה מעקב רפואי הולם. לבסוף יש להעריך כיצד השפיע השיהוי באחבנה של 3 חודשים לנזק הסופי קרי, שבר בקרסול ורצועה קרועה. ייתכן ובגלל השיהוי באבחנה הנכונה נגרם לך נזק משני ברגל לנזק העיקרי.יחד עם זאת, חשוב להדגיש כי פיצוי כספי ניתן בהתאם לנזק הסופי ולהשלכותיו של נזק זה על המטופל (המצב שונה אם השבר בקרסול התאחה לעומת מצב בו יש רצועה קרועה ושבר אשר אינו התאחה ושי צורך בטיפולים רבים). לאחר הערכת נזק זה יש לקחת בחשבון את כדאיות הגשת התביעה, אם בכלל. עו"ד המתמחה בתחום זה יעזור לך ליתן מענה לשאלות אלו.את מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו לקבלת פרטים נוספים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית