סיבוך אפידורלי עילה לתביעה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/06/2016 | 08:49 | מאת: אילה

שלום, לפני כשנה ילדתי את בני בלידה 'רגילה'. ביקשתי אפידורל ושלחו לי מרדים מתמחה שדקר לי את עמוד השדרה וחומר ההרדמה עלה לי למוח ונספג שם. (הסבר זה לפי ניורוכירוגי שביקרתי אצלו).במהלך הלידה הייתי במצב הכרה חלקי. מאז כאבי ראש חמורים מלווים בבחילות, סחרחורות וחולשה. נוטלת כדורים נוירולוגים ובלעדיהם לא מצליחה לתפקד כלל. האם יש כאן עילה לתביעה? תודה

אילה שלום רב., האם הנוירוכירורג כתב אבחנתו המתוארת ?

06/06/2016 | 08:54 | מאת: אילה

לא, הוא לא כתב. רק שלח לבדיקת m.r.i שיצאה תקינה מלבד משהו קטן ולא רלוונטי כנראה. בביקורי אצלו הוא כבר אמר שסביר להניח שלא יראו כלום בבדיקה. בדקתי מידע על רופא זה. הוא לא מטפל בכאבים כרונים ולא מתעסק עם רשלנויות רפואיות. יתכן שזאת הסיבה שאמר לי הכל בעל פה?

מנהל פורום רשלנות רפואית