איחור באבחון חסימת מעיים - פורום רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/05/2016 | 18:25 | מאת: רמי

שלום רב אמי התקבלה לחדר מיון בגל התייבשות שם בדקו לה לחץ וחום בלבד.... ולאחר מכם העבירו אותה למחלקה פנימית היא הייתה בת 74 ומשותקת לגמי ומרותקת למיטה, בגלל מצבה החריג, הכניסו לה זונדה דרך האף מיום הראשון של אשפוזה ראינו שיש לאמא שלי משהו לא תקין(היא לא מדברת בכלל) אנחנו דיברנו מיום הראשון על האחרים, אבל ללא תועלת... ואחרי 5 ימים של אשפוז, הגוף שלה התקרר מאוד מאוד, אני בתור אפוטרופוס, אמרתי לראש המחלקת שלמחרת אני מביא רופא חיצוני מטעם המשפחה לבדוק מה יש לה, ומביא עורך דין מטעם המשפחה ואז הם התחילו לעשות בדיקות ובדיקות, והם הזמיני דוקטור מכירורגיה ממחלקה כירורגית... ושבא הראפא וראה ובדק את אמי באותה לילה... הוא החליט שאמי תעשה צילום רנטגן בבטן ואז התגלה שיש לה חסימת מעיים והמעיים נקרע ואז עשו לה ניתוח דחוף ושם כתבו שהגוף שלה נכנס לשוק וקרטו לה המעיים וכתבו שהיה חסימה ולאחר מכן אושפזה בטיפול נמרץ 20 ימים ומשם לשיקום בחיפה שנה שלמה ונפתרה עקב זיהומים האם היה רשלנות רפואית?

רמי שלום רב., יש להעביר התיעוד הרפואי ובפרט מהמיון והאשפוז למומחה בתחום הפנימי שיחווה דעתו האם הייתה התרשלות שהביאה לאשר ארע.,

מנהל פורום רשלנות רפואית