כפר ירכא

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/06/2013 | 20:53 | מאת: נאדר

שלום לך אדוני המכובד אני בן 36 עברתי ניתוח ארטרוסקופיה של פרק ירך השאלה שלי היא אחרי תהליך של בדיקות וצילומים וטיפול הרופא המטפל התגלה לי נזק רציני במפרק עקב תאונת עבודה קודם היתי בטיפול בבית חולים רמבם ושם הוצע לי החלפת מפרק הרופא המטפל בקופת החולים לא הסכים לזה הוא העביר אותי לבית חולים אחר לאכילוב שם לא סיפרו לי מה גודל הנזק שיש לי במפרק אמרו לי יש רק קרע ופגיעה בסחוס וניתוח שאת תעבור זה ארטרוסקופיה 15-01-013 עברתי ניתוח רק אחרי חודשיים הרגשתי שהכאבים עדיין ולאחר התעייצות עם הרופא המטפל שלי עברתי צילומי ct ונראה שעדיין יש בעיה במפרק אני ביקרתי אצל רופא מומחה ומקצועי על חשבוני ברגע שראה את תוצאת צילום הmri לפני הניתוח סיפר לי בדיוק על הנזק שיש לי במפרק הוא אמר שיש חור בראש הירך בגודל 22מ"מ ועוד כמה בליטות בראש הירך והפיתרון היחדי הוא החלפת מפרק היום אני נמצא בבית אני הולך בעזרת ם ויש לי מוגבלות בתנועה האם אתה אדוני המכובד רואה מקום לרשלנות רפואית וניתוח מיותר

30/06/2013 | 09:17 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

נאדר שלום רב, קשה להתייחס למקרה ספציפי מבלי לברר היטב את על נסיבות המקרה. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום שיפנה לקבלת כל התיעוד הרפואי הרלבנטי בעניינך ועמו יתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית