רעב

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

04/12/2011 | 00:03 | מאת: david

שלום ד"ר אני חולה סוכרת נעורים ומטופל ע"י אינסולים apidra. lantos. וממתי שהתחלתי את הטיפול השמנתי. ואני כל הזמן מרגיש דחף לאכול. מה יכול לענין???? איפה אפשר לקבל פרטים לגביי המחקר diapep277 aשפורסם לאחרונה??? תודה רבה

שלום דוד חזרה לאיזון עם אינסולין מלווה בעלייה במשקל שאיבדת במהלך תקופת חוסר האיזון. בנוסף , טיפול באינסולין עלול להיות כרוך בהשמנה. מומלץ להקפיד על תזונה ולנסות להמנע ממצבי קיצון- היפוגליקמיה או היפרגליקמיה קיצונית. לגבי הדיאפפ- התרופה מיועדת לחולים בתחילת מחלתם- חולים שעדיין נמצאים בירח הדבש. היא לא נבדקה בהמשך המחלה אך סביר שיעילותה תפחת אז.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול