עובי רירית

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

15/03/2009 | 10:51 | מאת: הניה

שלום, פרופ' תדיר היקר בת 58 האם עובי רירית של 6 מ"מ נחשב לתקין/ חריג? בעידן ה"פוסט מנופאוזה { שנה ומחצה בלבד? נוסף על כך ממצא ידוע לאורך שנים: שרירן אינטרמורלי קטן לאחרונה: 1.6 ורחם דו-קרני בעייתי שקשה להדגימו עקב עבר מיילדותי קיסרי הכרחי להוסיף תודתי העמוקה . על כי, הצלת חיי ב- 1982 ב" בילנסון" תוך כדי ניתוח קיסרי מתבקש התגלתה היפרדות שלייה במשך 3- שבועות { לאחר צלקת חוזרת ומצג עכוז, רחם במצב מרובה קרישים להחריד ודימום מאסיבי פנימי כ- 6 מנות דם ! איום על חיי ועל חיי בתי ואם נכדי {כיום קלינאית תקשורת}

הניה, עובי רירית זה הינו תקין ואינו מהווה סיבה לדאגה. שמח לשמוע שאני זכור לטובה כמי שעמד לצידך באותם ימים בהם הצלות חיים מסוג זה נעשו בהסתר, כשרות לשם שמיים, וללא מצלמות טלוויזה ברקע. בהצלחה, פרופ' תדיר

16/03/2009 | 05:31 | מאת: הניה

ראשית, תודתי נתונה לך עד קץ הימים כלשון נביאנו ואין קץ ברכותי. הגדלת עש?וה עבורי, נזכרתי, פרופ' תדיר, ח?בו?תי לך - זה פעמיים גם ב1977 בלדה רבת משתתפים { כל הסגל הרפואי של "בילנסון" בניצוחו של פרופ' שיינפלד, עובדיה, לבבי ועוד - כשעמדת לצדי כמלאך בלדת עכוז מורכבת ביותר, גם התשניק הנ"ל, עוסקת כיום כתומכת נשימתית ב"הדסה", בתי ואם נכדי וחברתה מלדה של ד"ר יפעת רותם { למדה עם בתך כמדומני}..ואולם, האירוע ב-1982 - נס המוסב על שמך בפי פרופ' שיינפלד!- היפרדות ללא מודעות, רק התקשויות שהתפרשו על ידי כצירים ואין לאל ידי הרפואה להושיע, ירידה במשקל של 3 ק"ג! ו על- קולי שלא חשף נבכי השלייה, אך הכיר במומי- רחמי הדו- קרני, נוסף על כך חגיגת הרופאים נסבה גם על "מציאה" נוספת: שני צוארי רחם } ורצון הא-ל הביא ללדה על אף שיורי 30% שלייה מהם ניזונה בתי{ שתיהן נזקקו להחייאה, אחת מהן עוסקת כנ"ל. חששותי לעניין עובי הרירית, מפני שזו נבדקה מאחר שהופיעו הכתמות במשך כמה ימים { לאחר הפסקת הווסת שנה ומחצה} ומידות הרחם מעט גדלו לעומת סריקה קודמת . ואוסיף, כי למודת סבלות רחמי אנוכי- מאוימת כריתה לאורך שנות- האור- בעלת רחם שרירני ותיאור ההולם אדנמיוזיס { לדעת פרופ' בכיר בירושלים}

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות