שרירן אינטרמולי קדמי אדנומיוזיס מוגבל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

22/12/2014 | 09:03 | מאת: עינב

היתיעצתי עם פרופסור משיח על ניתוח לקריטת רחם והוא לא המליץ לי בשל סיבוכים מה אני עושה בקשר לשרירן מה ניתן לעשות איך ניתן לטפל בבקשה רוצה את המלצתך

בהעדר מידע על שאלות רבות, כגון גיל, קצב גידול השרירן, מיקומו המדוייק בשכבות הרחם, וכיוב לא ניתן לתת המלצות טיפוליות. פרופ יונה תדיר

25/12/2014 | 13:40 | מאת: עינב

בנוסף לשאלתך פרופסור יונה .אז ככה רחם שרירני עם שרירן וסקורלי 6 ס"מ רחם דבוק לקיר הבטן .אני בת 45 יש לי 5 ילדים ואני מאד סובלת מכאבים חזקים במחזור ובקיום יחסים.ועוד תכיפות במתן שתן.עברתי 2 ניתוחים קסריים.הייתי מטופלת בבית חולים בלינסון מרפאת שרירנים והרופא המליץ על כריתת רחם אבל אמרו לי שיקח לפחות שנה כי אין תורים כרגע אני רוצה את המלצתך בתודה עינב

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות