זריקת לוקרין לפני ניתוח לכריתת אחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/09/2019 | 10:09 | מאת: אא

עקב מיומה בדופן הרחם 75ממ ורחם מוגדל הומלץ על כריתת רחם. עד מועד הניתוח קיבלתי זריקת לוקרין . כעבור מספר ימים החל המזור שנמשך כבר מעל שבועיים. יש לציין שהשימום הוא פחות ממנ שהיה לפני (קרישי דם שהביאו לאיבוד דם והמוגלובין מאוד נמוך) . השאלה אם זה הגיוני שהדימום לא מפסיק. חשבתי שעקב הזריקה יהיה רק דימום וקל וזהו לפחות עד הניתוח.

המידע שאת מתארת שכיח במצבים כגון אלה. בכל מקרה יש להוועץ ברופא שהמליץ על טיפול זה כהכנה לקראת הניתוח.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות