מיומה גדולה מאוד - תופעות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

01/10/2018 | 01:36 | מאת: רוני

שלום רב, בת 47 עם מיומה גדולה מאוד (24*25 ס"מ) שיצאה מגבולות הרחם. מועמדת לניתוח כריתת רחם. לפעמים מרגישה התקשות בבטן העליונה ולפעמים מרגישה בבטן תחתונה כאילו יש לי כדור ברזל שמושך אותי למטה עד לרמה שאיני יכולה לעמוד זקוף. לאחר מס' שעות זה עובר. מדוע התחושה הזאת? מה קורה שם בפנים כשאני מרגישה זאת?

שאלתך אינה ברורה ונראה שנתת את התשובה בשאלתך. התחושה הזו היא של גוש שכבר מזמן צריך היה להיות מחוץ לגוף, ו... יפה שעה אחת קודם. אין שו סיבה לעסוק בספקולציות על מה גורם למה, אלא רק מדוע זה עדיין שם. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות