כאב בטן תחתונה 9 ימים לאחר כריתת שרירנים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/09/2018 | 13:54 | מאת: רוני

שלום, עברתי ניתוח פתיחת בטן לכריתת שרירנים לפני 9 ימים בהצלחה. אני נוטלת משכחי כאבים והכאב בא והולך. מאתמול מרגישה קצת מסוחררת (לחץ דם תקין) היו גם כאבי ראש שעברו וכאבים בבטן תחתונה כאילו מושכים לי בתפר מידי פעם. יש גם תחושה של גזים. האם זה תקין? לאילו סימנים צריך לשים לב באם נוצר דימום פנימי?

כל מה שאת מתארת נשמע סביר. סמני דימום בחלל הבטן (מה שלא סביר אחרי 9 ימים) זה חולשה כללי ודופק מהיר. בכל מקרה של ספק לאחר ניתץוח יש לפנות לרופא/ה או למחלקה בה נותחת. בברכת שנה טובה, פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות