מיומה והקשר לבעיות עיכול

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/06/2017 | 22:28 | מאת: מאיה

נאמר לי לפני 23 שנה לאחר לידת בני כי יש לי מיומה ברחם בבדיקה שערכתי אז לאחר 3 שבועות(אחרי הלידה) נאמר לי שהמיומה קטנה. היום אני חשה מעין תזוזה באזור הרחם ואני חוששת שאולי זה סימפטום שיש לי מיומה. הבעיה היא כי מזה מס' שנים יש לי בעיות במערכת העיכול (תחושת מלאות בבטן התחתונה, עצירות כרונית, רפלוקס ועוד) שאלתי: האם מיומה ברחם יכולה לגרום לסימפטומים שמאופיינים בבעיות גאסטרו כאלו? תודה

מיומה ברחם יכולה להיות קשורה לתופעות כגון אלה שאת מתארת, אך לא בהכרח. כלומר לא רק מיומה. אם יש או אין מיומה? ואם יש או אין קשר במקרה שלך, את זה ניתן לברר בצורה פשוטה ומדוייקת ע״י בדיקת אולטרהסאונד גינקולוגי. עליך לבקש הפניה מהרופא המטפל (נשים או רופא משפחה) לבצע בדיקה זו במכון של קופת החולים בה את מבוטחת. בהצלחה , פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות