דימומים - המשך להודעות קודמות מ-25/8/12

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/08/2012 | 10:18 | מאת: קרן

תודה לתשובתך, לא קבלתי תשובה לשאלה האם מינון הכדורים הקסאקפרין 4 ביום בנוסף למטרגין 0.125 3 ביום למשך 5 ימים, זה לא הרבה מדי??, והאם אין השלכות לכדורים אלה והאם הם כדורים הורמונליים?זו הפעם הראשונה שאקח ומתי להתחיל אותם בתחילת הדימום (המחזור) או רק עם התחלת גושים ,הדימומים הכבדים שהם בדכ מס' ימים אחרי תחילת המחזור?והאם בדיקה הורמונלית תוכל לנבא מתי יגמר לי המחזור? לתשובתך אודה, קרן

המינונים סבירים , וסביר להניח שאת המינונים קיבלת מהרופא/ה שהמליץ/ה על נטילתם. השבתי לך בכך שציינתי שלטעמי אין זה הטיפול לבעייתך אלא רק טיפול חרום עד לפתרון הבעיה. קורה לעיתים שהופכים טיפול חירום זה לפתרון המשכי וזו אינה הגישה הטיפולית המקובלת עלי. לא מדובר בטיפול הורמונלי אלא טיפול דרך מנגנונים אחרים . הקסקפרון משפיע על מנגנון קרישת הדם והמטרגין (במסלול הורמנלי עוקף) מכווץ רחם (בד"כ רחם לאחר לידה). פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות