בדיקות דם וצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/12/2016 | 14:18 | מאת: נימרוד

שלום רופא הגסטרו הפנה אותי לבדיקות דם ובדיקת צואה לקלפרקוטין בדיקת צואה לא נעשתה עדיין בדיקות דם יצא ערך של סוכר בצום 104 a1c-5 ועמילאז 259 יש לציין שאינני מרגיש טוב כלל עברתי מזמן הדמיות וגסטרו וקולו כולל ביופסיה לצליק אני לא משלשל לאיזה כיון זה הולך!? האם יש משהו כדי להרגיע תלבלב שעובד כפול אני סובל מתסמיני סכרת אבל נשלל סכרת אשמח לכיון המלצה תודה ממש מיואש

ההמלצה הטובה ביותר היא לשוב לגסטרואנטרולוג המטפל לנסות להבין ממנו מה חיפש ולאיזה כיוון זה הולך לפי הנתונים שהצגת אין סוכרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה