עזרה בבקשה מיואשת ממש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/08/2016 | 21:29 | מאת: נואשת

בת 37. ארבעה חודשים של כאבי חזה וצרבות.נשלל לב. מיקוד בנושא גסטרו.מטופלת בלוסק 20 מג 3 פעמים ביום.לא ממש עוזר לי.בנוסף טיפול הומואפתי לא מסייע. כאבים עזים ברום הבטן-בבוקר לא מחריף עם השעות.תחושה של גוש בגרון.בעירה בחזה.כאבים בצלעות בית החזהשמקרינים לגב.תחושת בעירה בושט.חיי הינם סיוט. עליתי לפני הבעיות במשקל-ירדתי כבר 17 קילוגרם כאשר עליתי בזמנו 12.ניסיתי הכל. מה עושים מכאן??מתה מפחד! אולטרסאונד בטן עליונה תקין.בדיקות דם תקינות. ביום חמישי צילום ושט.האם יסייע? 1.האם זה שאני הולכת עם מחטב בעייתי במצבי? 2.האם בודאות זה בקע וידרש ניתוח? 3.אפשר לקחת יותר מ20 מ"ג שלוש פעמים ביום? בבקשה.אני נואשת.הגסטרואונטלוג שלי חוזר בראשון הבא מפחדת וסובלת

14/08/2016 | 22:20 | מאת: דנה

היי..גם אני עם כמעט אותו הדבר ..כבר שבוע וחצי עם אותה תחושה כאבים ברום הבטן ושריפה עד לגרון ..גם עשיתי us בטן בדיקות דם וממתינה לתשובה של תבחין נשיפה.. עם לוסק פעם ביום בבוקר ..חוששת מאוד גסטרוסקופיה.האם עשית את הבדיקה הזאת?

14/08/2016 | 22:54 | מאת: מיואשת

אני עם לוסק 3 פעמים ביום ובמצב הזה ארבטה חודשים.לא עשיתי גסטרוסקופיה פחדתי גם.עטשה השבוע צילןם ושט עם חומר ניגוד.יש לך גם כאבים חזקים וגוש בגרון?

שלום רב, קודם ברצוני לציין שאין מדובר בתסמינים "מדאיגים", למרות הסבל הרב שאת מתארת. אם לא קיימת תגובה לטיפול בלוסק, מקובל בהתאם לשיקול הקליני, להשלים גסטרוסקופיה- מדובר בבדיקה מאד בטוחה שמבוצעת תחת טשטוש כך שלא מרגישים בעצם את הבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה