כאבי בטן התקפיים חזקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/07/2016 | 12:33 | מאת: מנחם

מכובדי שלום רב מזה מספר שנים אני סובל מהתקפי כאבים בבטן בצד העליון השמאלי עם הקרנה לאיזור החזה וחולשה כללית ההתקפים הם רנדומליים ולאחרונה מתגברים ונמשכים אף למעלה משבוע. ערכתי מספר בדיקות בהם סיטי בטן, אולטראסאונד בטן, גסטרוקופיה, קלונסקופיה ושלילת אירוע לבבי. כל הבדיקות לא העלו מימצא פתולוגי וכן בדיקות הדם לצערי ממשיך לסבול מכאבים ללא מציאת פיתרון או עזרה 1.לדעתכם מה יתכן הגורם לכך 2.אלו עוד בדיקות ניתן לעשות 3. איזה טיפול מומלץ בנתיים על מנת להקל עלי את הסבל תודה מראש

שלום סיפור כולו נשמע כמו כאב פונקציאונלי אין טעם להשלים בדיקות טיפול סמפטומטי פרוגנוזה טובה

12/07/2016 | 13:10 | מאת: מנחם

שלום תודה לתשובתך לא הבנתי על איזה טיפול הינך ממליץ להרגעת ההתקפים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה