שאלות חשובות + קשורות לפורום.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/06/2016 | 12:58 | מאת: רוני.

שלום רב דוקטור, מזה לאחרונה חשש לקרוהן דרגה התחלתית, (חולה רגיל מן המניין). האם בשל כך ישנה התערבות ממסדית כגון ביטוח לאומי, קופ"ח - תרופות עזרה או תמיכה שהיא. או שמה, רק אם העניין מחמיר לא עלינו כגון ניתוחים ובעיות, בעיות תפקודיות, ישנה תמיכה שהיא. כמה שניסיתי לבדוק, לא מצאתי משהו בנידון. לכן שואל אותך כאן, שלא אפספס משהו. גם ככה כל עולמי השתנה מקצה לקצה ביום בהיר אחד. לתשובותיך החשובות ממתין ומעריך. רב תודות ממני ומחולי קרוהן -קולוטיס שרוצים לדעת יותר!

האגודה לחולי קרוהן כוליטיס מספקת יעוץ חינם בנושאים הללו ניתן להיועץ עם עובדת סוציאלית

הכוונה לעמותה לקרוהן כוליטיס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה