נזלת כרונית האם יכול להיות קשר לריפלוקס??

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/06/2016 | 20:14 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 33 ללא מחלות רקע ידועות ומעשנת לרוב קופסא ליום. יש לי בקע סרעפתי וסובלת מתחושות של ליחה צמיגית בגרון. רופא גסטרו אמר לא לטפל .רופא א.א.ג ראה בסיב אופטי תמנה שיכולה להתאים לרפלוקס LRP . בנוסף אני סובלת מנזלת אחורית ,גודש באף,אף סתום התעטשויות וגרד באף. נבדקתי אצל רופאת אלרגיה עשתה תבחינים עוריים לא נמצא שהנזלת ממקור אלרגי. בבדיקה חוזרת של רופא א.א.ג יש גודש באף,היפרמיה והפרשה שאלתי היא האם ייתכן שבעקבות רפלוקס או בקע סרעפתי הכל עולה למעלה עד לגירוי באף?? האם ייתכן שמקור הבעיה היא בכלל ברפלוקס? יש לי בקע סרעפתי ובדיקות אלרגיה ללא ממצאים למרות תסמינים האלרגים. אני כבר אובדת עצות והאם יש בדיקה שיכולה לאבחן מה שיש לי?

יתכן ניתן לנסות טיפול בתרופה שמורידה חומציות בקיבה

09/06/2016 | 21:58 | מאת: חן

ניסיתי בעבר אומפרדקס לחודשיים לא עזר לי האם כדאי לנסות נקסיום? יכול לעזור לבעיה באף? אם חומצת הקיבה משפיעה על האף?

18/01/2020 | 20:09 | מאת: יפעת

זה יכול להיות התמכרות לטיפות אף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה