התמכרות קשה לביסאקודיל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2016 | 11:46 | מאת: אליאור

היי, אני מכורה לכדורים משלשלים כ 5-6 שנים ולא יכולה להפסיק ליטול אותם עקב תופעות לוואי שנגרמו למעי... הדבר מתבטא בעצירויות קשות של כמה ימים, כאבים עזים בבטן ובאזור פי הטבעת ובצקות בכל הגוף - בעיקר רגליים ופנים. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להפסיק ועשיתי שימוש בחומרים טבעיים - שתית מים מרובה, פסיליום,שזיפים , ותכשירים שונים הדבר לא צלח. בתחילת ההתמכרות הייתי משתמשת בלקסעדין אבל אז הוא יצא מסל התרופות ללא מרשם והתחלתי להזמין כדורי ביסאקודיל כתומים מאיביי..... אני מודעת לכך שזו הייתה טעות חמורה שכן אינני יודעת מה בדיוק מכילים הכדורים האלה והנזק לגופי לא איחר לבוא ... גילו אצלי אי ספיקת כליות חריפה ועלי להפסיק ליטול את הביסקודיל לאלתר. השאלה איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בגופי עוד יותר ? שכן אני אסבול מעודף נוזלים ובצקות בגוף שיעמיס אפילו יותר על הכליות ? איך ומה עלי לעשות על מנת להיגמל מהמשלשלים בצורה כזו שלא תפגע בתפקוד הכלייתי שלי ?

14/04/2016 | 12:30 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, מתרשם ממצב מורכב. ממליץ לעור לנורמלקס במקום הלקסעדין.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה