האם זה צליאק??????---------

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/03/2016 | 08:49 | מאת: אור

שלום, מזה כחודש סובל מגזים,כאבי בטן,שלשולים (רק בבוקר) ועייפות כל היום לאחר כשבוע ללא גלוטן היציאות חזרו להיות קשות ובצבע אחיד והרגשה כללית יותר טובה עשיתי בדיקת דם והתוצאה שלילית לגביי צליאק לעומת זאת אני בטוח שיש לי סוג כלשהו זה צליאק למרות שהבדיקת דם יצאה שלילית מה עליי לעשות כרגע כדי לאבחן ב100 אחוז את המחלה.?

שלום לך כדי להמשיך ולבדוק אפשרות צליאק ניתן לעבור גסטרוסקופיה + ביופסיה מהמעי הדק, וכן אפשר לעבור בדיקה גנטית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה