נפיחות ברום הבטן בזמן הליכה מהירה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/01/2016 | 20:15 | מאת: דני

שלום, אני סובל מתסמונת מעי רגיז בטן עליונה (תחושה של נפיחות והצתברות אוויר בוושט וקיבה באופן קבוע, יובש בפה, רוק חמוץ ללא צרבת) בזמן האחרון בהליכות ערב (3-6 ק"מ)הבטן שלי מתנפחת כמו בלון וכל אוויר עולה למעלה ומצתבר מעל הסרעפת ואני לא יכול להוציא אותו כי אין גיהוקים, יש תחושת יובש בפה ורוק חמוץ מלוח וקושי בהליכה, עובר זמן של חצי שעה לפחות עד שמגיה סדרה של גרפסים חזקים ויש הקלה לא משמעותית. התופעה זאת קרתה לי פעם או פעמיים בחודש, עכשיו כמעט כל פעם בזמן הליכה מהירה. אשמח לקבל עצה לטיפול בבעיה. אני עושה פעם בשנתיים בקורת גסטרוסקופיה עקב פוליפ 0.5 ממ בקיבה. בברכה, דני.

שלום במצב הזה יש שני המלצות 1 לא ללכת בקצב מהיר 2 לא לאכול 4 שעות לפני רכל פעילות גופנית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה