עצירות ממושכת לתינוק יונק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/11/2015 | 23:05 | מאת: לילך

בן 3 חוד´,בסך הכללי הוא מתוק ונפלא כבר יותר מחודש, יציאות רק לאחר מתן תרופה, או נר גליצרין ילדים. ..מטופל בתרופה 'אבילק'..אבל לא משחרר עצמאית. חוץ מזה שהוא מנסה לשחרר ואני מרגישה בצירי לחץ... סובל מאוד!!!!! האם תופעה זו מוכרת בפורום הרחב? האם זה מהגזים? יש מעבר גזים, עולה יפה במשקל. ישן טוב. מכיוון שיונק הנקה מלאה ואין תסמינים חריפים..אנו פשוט במעקב. יש תור לגסרואנטרולוג ילדים ב 15.12

מציע להפנות את השאלה לפורום גסטרו ילדים / להיוועץ עם רופא הילדים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה