שיעול יבש מתמשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/10/2015 | 07:35 | מאת: דליה

פה בטעם חמוץ....שיעול יבש מתמשך שבא בהתקפות...פה נפוח ומגורה בעיקר מתחת ללשון....פגיעה בחוש הטעם... פצעים אדומים דמויי עקיצות שצצים בכל מיני מקומות בגוף ועם תחושת גירוד.... האם כל אלה יכולים לסמל בעיות עיכול??? אני כבר שבוע בדיאטה אנטי ריפלוקס ולא עוזר....לא נעלם ...מה לעשות??? המון תודות

29/10/2015 | 18:04 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, יש אבחנה מבדלת כולל רפלוקס. יש לקחת טיפול בנוגדי חומציות כמו אומפרדקס, לאחר התיעצות עם רופא המשפחה ולקבל הפניה למרפאת גסטרו להתחלת בירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה