לא יודעים מה יש לי !!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/08/2015 | 16:05 | מאת: אסתי

בת 21. מאז שזוכרת את עצמי סבלתי מהבטן . שלשולים . עצירויות , כאבים בלתי פוסקים בטן עליונה וגם תחתונה. היה לי HP חיובי אשר ניסיתי להיפטר ממנו כמה וכמה פעמים . בשנה האחרונה הצלחתי להיפטר ממנו וגם לאחר בדיקות חוזרות , החיידק באמת הושמד אבל הסימפטומים שלי עדיין קיימים . לפני שנה ביצעתי גסטרוסקופיה וגם קולונסקופיה. גילו שיש לי גסטריטיס. ויש כמה חלקים במעי התחתון שנראו לא הכי תקינים אבל לא ייחסו לזה משמעות . אני חוזרת על הקולונסקופיה שבוע הבא, רציתי לדעת מה יכול לגרום לי לסבל המתמשך הזה? יכול להיות שיש מחלה דלקתית שלא הצליחו לראות בקולונסקופיה הראשונה? [יש היסטוריה של קרוהן במשפחה הרחוקה] תודה

19/08/2015 | 21:39 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , קיימת אבחנה מבדלת רחבה , אין בידי מספיק נתונים כעת . ממליץ השלמת קולונוסקופיה עם ביופסיות , גסטרוסקופיה בשאלה של צליאק. יש צורך בבירור סרולוגי נרחב , בדיקות צואה ויתכן הדמיה. ממליץ להיות במעקב לצורך בירור במרפאת גסטרו .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה