תופעת לוואי מתמשכת לאחר דימות-CT בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2015 | 18:25 | מאת: זיו

שלום, עברתי שלשום CT בטן-אנטרוגרפיה עם שתייה+הזרקה של חומר ניגוד-יוד. מהבדיקה ועד עכשיו אני חשה תחושה מאוד לא נעימה במערכת הנשימה ובבטן: מעין בחילה ותחושת צריבה קלה בוושת הדומה לתחושת חנק של לאחר ריצת מרתון מאומצת ביותר. אני מעוניינת לדעת האם זה תקין ו/או אופייני כתופעת לוואי מאוחרת ומתי זה צפוי להיפסק ושאין מה לדאוג? אציין שאני בריאה בדר"כ, לא אסמתית ופעילה מאוד גופנית.

לאחר סיטי אנטרוגרפיה יכולים להופיע שלשולים בשל החומר שניתן פומית. באשר לשאר התופעות שציינת הייתי מציע להיבדק בהקדם ע"י רופא מטפל או במסגרת מיון. להיועץ עם מכון הסיטי - האם מוכרות להן תופעות כאלו ? אלרגיה? התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

גידול שפיר עם פוטנציאל להפוך ממאיר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה