צרבת תוך כדי לקיחת לוסק לאחר כיב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/06/2015 | 20:39 | מאת: גולן

שלום, לפני כחודש התגלה אצלי כיב בתריסריון בגודל 7 ממ לאחר הקאה דמית ומלנה. מאז סיימתי טיפול משולש של אנטיביוטיקה ואני לוקח פעמיים ביום 40 מג של לוסק בהתאם להוראות רופא. ממוצש יש לי תחושות של צרבת...ריבוי רוק, בעירה באיזור החזה, סחרחורת וחולשה. עשיתי בדיקות דם והמוגלובין 12.2 במגמת עליה מלפני בדיקת הדם שהיתה לפני שלושה שבועות. רופאת המשפחה החליפה לי את הלוסק לנקסיום פעמיים ביום 20 מג. קראתי שמינון יתר של לוסק גורם לתת חומציות שמוביל למנגנון חומציות. מה עליי לעשות? האם להפסיק לחלוטין לכמה ימים את תרופות נוגדות החומצה ולראות אם הצרבת חולפת? תודה, גולן

לצערי לא ניתן לתת המלצות לטיפול תרופתי דרך מדיה זו. מומלץ לסור להערכה רפואית / בדיקה אצל רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה