שלשול עם קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/01/2015 | 12:15 | מאת: איציק

שלום רב, אני מאובחן כחולה U.C מזה 3 שנים,לוקח כדורי ראפסל 1 גרם(פעמיים ביום) דרך הפה. במשך השנה וחצי האחרונות לא היה לי שום התקף והכדורים עזרו לי מאוד. ביומיים האחרונים יש לי שלשול-כנראה ממשהו מקולקל שאכלתי(לדעתי חלב מקולקל). השאלה שלי ,האם לקחת חוקן(בקבוקי חוקן דרך פי הטבעת) בשביל לעצור את השלשול כי זה יכול להיות התקף או לחכות ולראות אם ייעלם לבד? ואם אני אקח חוקן,האם להמשיך במקביל גם את הכדורים? זה בסך הכל 7 בקבוקי חוקן ל7 ימים. תודה

שלום לך מציעה לקבוע תור לרופא שמטפל בך במחלת ה - UC. בינתיים לבדוק תרבית צואה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה