שלום דר הודעתי מ5052014 הבהרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2014 | 15:28 | מאת: יותם

תודה על תשובתך נתנו לי הפניה לבדיקת הדמיה כמו שציינת אמאראיי! יש תורים רק לעוד 3 חודשים. אודה לך אם תוכל להתייחס מניסיונך לסבירות. איפיון סוג הבעיה שתתיכן בחסימות זמניות במעי הדק? ציינת שרואים רק בעת החסימה! זאת אומרת שזה לא גידול במעי הדק? כי אחרת היתה חסימה קבועה? או שאני טועה? וכן יש סבירות לגדול ממהיר? או שזה נוטה לבעיות של התכוצות המעי דק או פתול וכו? ממה שקראת ממאירות במעי הדק די נדירה? מה הדחיפות לבצוע האמאראיי? אני לא מאובחן כחולה קרון או כל דבר אחר רק כפי שציינתי ריגשות נוירולוגית עיצבית ופפסיקה? אני מאוד מודאג ודי סובל! תודה רבה רוצה לדעת מה באמת היתכנות במצבים כטלה באמה הפרקטית ממקרים שפגשת. תודה

הרבה פעמים חסימות במעי דק הן על רקע הידבקויות בבטן. במיוחד אם היה ניתוח בטן בעבר. ממצא אחר יכול להיות פוליפ במעי הדק, או מחלה דלקתית. בדרך כלל מדובר במחלה לא ממארת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה