שלשול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2014 | 13:00 | מאת: אסף

שלום דוקטור. אני בן 35. מזה כשבוע וחצי אני משלשל ללא דימום לסירוגין מיים או מים עם צואה.ללא כאבים.ללא חום.ללא הקאות.ובעל תאבון. בדיקות דם מקיפות תקינות. שתן תקינות. תרבית צואה תקינה. לפני כחודש עשיתי בדיקת קולונוסקופיה כמניעה-יצאה תקינה.(אבי חלה בגיל 10 שנים מגילי כעת...) אני מאד מתוסכל אשמח אם תוכל לשפוך אור על המשך טיפול תודה אסף

שלום רב. מדובר בשלשול חריף בעשרה ימים אחרונים. מקור זיהומי עדיין הכי בא בחשבון. כדאי לחזור על בדיקת צואה תרבית פרזיטים וקלוסטרידיום טוקסין. פנה לרופא לקבל הפנייה לבדיקה. אם השלשול ימשך עוד - צריך יהיה להרחיב את הבירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה