בירור תפקודי הכבד הגבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2014 | 00:18 | מאת: יעל

בת 59. לפחות שנה תפקודי הכבד שלי גבוהים. אולטרסאונד בטן תקין. מטופלת באלטרוקצין 100 ולפיטור 10 = מאוזנת. כל תוצאות הבדיקות הדם נמצאות בתוך התחום חוץ מ- נוגדנים לתא פריאטלי בדם = חיובי. 1:40 urea = 45 got = 34 gpt = 53 ggt = 65 mchc = 32.3 wbc = 4.7 ספסיפיק גרב סטרי = 1032. הסטוריה רפואית משפחתית= סרטן במעי הגס. אודה על התייחסותכם לשאלתי.

שלום לך הפרעה בתפקודי כבד יכולה להיות בשל כבד שומני, בשל תרופות, בשל נוגדנים בגוף, וירוסים ועוד סיבות... כדאי לך לפנות למרפאת הכבד אצלנו - דר' אבו מוך, שיברר את הסיבה. כל טוב!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה