הליקובטר פלורי שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/02/2014 | 14:25 | מאת: לילך

בהמשך לשיחתנו הקודמת - שרשמתי לך שחזר לי בפעם השלישית ההליקובטר פלורי פעם ראשונה לקחתי פלגיל + מוקסיפן+לוסק פעם שנייה ניסיתי קארין עשה לא טוב וחזרתי לפלגיל. עכשיו אחרי שחזר לי פעם שלישית הרופאה נתנה לי moxypen מ"ג 500 2 כמוסות פעמיים ביום. למשך 10 ימים ciprogis 750 מ"ג כמוסה אחת פעמים ביום למשך 10 ימים רציתי לשאול האם זהו טיפול המקובל לדעתך אחרי לקיחת קארין ופלגיל שלא עוזרים והאם לדעתך יש טיפול יעיל יותר. יש לי בחילות מאוד חזקות אחרת לא היתי בכלל לוקחת אנביוטיקה פשוט 7 חודשים לא מצליחה להפטר מזה. תודה

10/02/2014 | 08:54 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! יש צורך להקפיד על טיפול אנטיביוטי. במידה ומדובר וכשלונות חוזרות של טיפול יש לשקול ביצוע רגישות לאנטיביוטיקה של HP.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה