הפרשת ריר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/09/2013 | 22:40 | מאת: יעל

שלום. מבקשת לשאול: לוקחת פלויקס ,קרדילוק , כדור ברזל וטריטייסט. בת 50. בשל בעית טחורים שמדממים הומלץ לי ע"י פרוקטולוג להשתמש בשמן פראפין ( נוטלת כל יום מזה חצי שנה ומאד מקפידה על יציאות רכות. בימים האחרונים לפני היציאות נראת הפרשת ריר צהוב- כתום "זוהר" - היציאות בצבע רגיל - אך מתלווה עליהן בקינוח על הניר גם הצבע הבהיר. ממה יכול להגרם? ( מתנצלת על התאור_ כבר היתה לי תופעה כזו לפני חמישה חודשים - כאשר התחךתי לקחת קרטיה והתופעה חלפה - וכעת לוקחת פלויקס מזה חמישה חודשים). עשיתי לפני שנה וחצי גסטרו - ישנם פוליפים רבים שפירים ובקע . אודה על תשובתכם

08/09/2013 | 08:39 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

עליך לפנות לבדיקה למרפאת גסטרו בקופה לאור תלונתיך ויש לשקול קולונוסקופיה תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

08/09/2013 | 14:27 | מאת: יעל

עשיתי קולונסקופיה לפני כמעט שנתיים והיתה תקינה ונאמר לי לשוב כעבור 5 שנים - כלומר - בעוד 3 שנים. האם יש להקדים זאת? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה