נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/09/2013 | 00:29 | מאת: מרינה

הפטיטיס c ממנות דם. התגלה באיחור. נמצאת במעקב , הבעיה היא בתפקוד, כשעומדת יושבת או הולכת מתנפחות הרגליים והבטן כמו אשה בהריון . אני מתעייפת מהר מאד וישנה הרבה שעות גם ביום והבעיה שגם מתעוררת עייפה. בנוסף לכך כשאני נכנסת לישון בעיקר בערב מקבלת התכווצויות ברגליים, ממש כואב, זה מה שקרה לי כעת ונאלצתי לקום מהמיטה ולנסות להתהלך. האם יש טיפול למניעת התכווצויות ולמניעת הנפיחות מלבד לשכב רוב שעות היום במיטה שזה די עוזר להורדת הנפיחות אבל לא נעים לשכב רוב שעות היום במיטה, יש לציין שטיפול למיגור הנגיף נכשל. שנה טובה.

04/09/2013 | 10:21 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

חלק מתלונות קשורות למחלת הפטיטיס שלך ויתכן שיש פגיעה בחלבוני הדם מה שגורם לתפיחות ונפיחות תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה