למה בדקית הפטיטיס d נלשחה לבלינסון?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/08/2013 | 16:20 | מאת: משה

הובחנתי לפני כמה חודשים כנשא הפטיטיס b נגיף רדום לטענת הרופא שבדק אותי לפני 4 חודשים . ביצעתי בדיקות חדשות בכדי לבוא עימן לפגישה עם הרופא והיום היה כתוב בדיקת הפטיטיס d נשלחה לבלינסון מה זה אמור לומר שאני נשא ? כיוון שקראתי שנשאים של הd חייבים ליהיות נשאים של ה b תודה מראש על התשובות

הבדיקה נעשית במעבדות ספציפיות. המעבדה בבילינסון היא אחת מהן. לא אומר כלום לגבי התוצאה. תצתרך להמתין. תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה