מוסיפה לשאלתי הקודמת בקשר להתקפים ולריח

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/02/2020 | 01:29 | מאת: יעלה

בהמשך לשאלתי מוסיפה שיש לפעמים גירוד פנימי באזור פי הטבעת ולפעמים לידו וכאמור ,ישנן תופעות נוספות ,כמו פרקים שכואבים ,ועיניים נפוחות ,תופעות נורולוגיות מסוימות כמו קפיצות אצבעות או בפנים שקורות פתאום. ורגישות קשה שמחמירה כל הזמן לחומרים בסביבה כד כדי התנפחות חהיץניכיים רגליים אפילו שמפו תינוקות גורם להתקף. מאכלים שונים כגון ביצה ובמיחוד ביצה קשה פיסטוקים בכמות גדולה גורמים לי לתגובות של התנפחות חצי לשון כאבי בטן רעד בידיים ושתי בדיקות שבודקות להבנתי שני פרמטרים של בדיקות תפקודי כבד היו גבוהות ממש. כך שהרופא נבהל וביקש חוזרות שיצאו תקינות . חא יודעת אם יש קשר בין כל התופעות כבר קרה שהצואה היתה לבנה או ירוקה . גם לבני יש התקפים של כאבי בטן חזקים שאומר שמרגיש שכאילו מגיעים מתוככי הבטן עד כדי צורך לקחתו באותו יום מבית הספר. וגם אצלו יש לפעמים פריחות על הגוף לא מובנות והתקפי שיעול . האם יכול להיות קשר ? (לו יש צליא לי אין) או שזה מיקרי. לבעלי היה בעבר הליקובטור וטופל נגדו חיינו עם בעלי חיים מתוקף עבודתי גם היום יש לנו כלבה .התרחצנו בבריכות מי מעיינות וחזרנו משלשלים חזרתי ממלון בים המלח עם סימנים שנראו כמו פטריה חריפה על הגוף. ועם פצעים גדולים על הגב ומטבילת במים בים בנהרייה עם כתמים חומים ולבנים על כפות הרגליים שלקח מספר חודשים עד שחלפו גרנו בבית עם חצר ישנה מלאה בחול והסתובבנו יחפים וגידלנו בה צמחי מאכל יש משהו שיכול לדעתכם לקשור בין הדברים. האם זה נשמע משהו שקשור לבעיות של המעי בעיות גסטרו או זיהומי או בעיות אוטואימוניות מטבוליות או שילוב כל שהוא אנא תנו לי כיוון . ובעיקר האם זה יכול להיות קשור לתחום עחיו אתם אמונים שוב המון המון תודה על המון המון שאלות.

שוב, הקליניקה אינה ספציפית ומחייבת בירור לצורך צמצום האופציות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה