סרובה של רופאת גסטרו בכללית לרשום רזולור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2020 | 17:53 | מאת: קלרה

שלום עפי עצתכם בקרתי אצל רופאת גסורו היא לא הקשיבה לי בכלל רק אמרה לקחת קונטרולוק וגביקסון הברתי לה שסותריי חומצה לא עוזרים כי יש לי לחץ מוגבא לושט העליונה וסובלת מכאבים ברום הבטן ובושט שמקרין לגב מתקשה לשתות מים וגם לאכול במקום לשלוח אותי לבדיקת לבלב מיימת המים מרעישים בבטני לא מתפנים יש לי קשיי בליעה שיעול אז היא סלקה אותי אמרה אין דבר כזה לחץ לושט העליונה לא יודעת מה לעשות אמנם הגסטרוסקופיה תקינה אבל עדיין סובלת מרזון איום מהתיבשות מחנק מבעיות בליעה קשות מתקשה לשתות לאכול כולי מיובשת חלשה כל הזמן תחושת טקום עילפון עייפות חולשות עצירות איומה גזים בריח לא נעים אינסופיים אפילו משתיית מיםלא עוזר קמומיל גזיםx כלום קראון גם לא לוקחת נורמלקס עושה לי שלשולים שום דבר לא עזרה לא הקשיבה שאלתי אולי צריכה פאג אמרה לא יודעת מה זה? כל הזמן רע לי

לא ברורה לי השאלה. את מתארת ריבוי תלונות וזה לא המקום למקרה "מורכב" כמו שלך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה